Concept Beleidsplan Duurzaamheid ter inzage

Burgemeester en wethouders van Ouder-Amstel hebben op 17 oktober 2023 het concept Beleidsplan Duurzaamheid Ouder-Amstel vrijgegeven voor inzage. Gemeente Ouder-Amstel heeft, net als de rest van de wereld, forse uitdagingen voor wat betreft duurzaamheid. Het wordt steeds meer duidelijk dat duurzaamheid een belangrijk onderwerp is en dat niet meer weg te denken onderdeel is van (nieuw) beleid en uitvoering. Het Beleidsplan Duurzaamheid laat zien waar Ouder-Amstel nu staat, wat haar doelstellingen zijn en geeft de doelstellingen en afspraken weer en hoe deze behaald gaan worden.

Inzage

Het concept Beleidsplan Duurzaamheid kunt u van 26 oktober tot en met 6 december 2023 inzien.  Klik hier om het document digitaal in te zien.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzageleging is het mogelijk om uw zienswijze over het concept Beleidsplan Duurzaamheid kenbaar te maken aan de college van Ouder-Amstel. Insturen van uw zienswijze kan onder vermelding van kenmerk 2023-075737 en met onderwerp ‘Concept Beleidsplan Duurzaamheid’. Dit kan per e-mail naar gemeente@ouder-amstel.nl of per post aan het college van burgemeester en wethouders Ouder-Amstel, postbus 35, 1190 AA Ouderkerk aan de Amstel.

Wilt u het concept Beleidsplan Duurzaamheid liever op papier inzien, dan kan dat op afspraak in het gemeentehuis van Ouder-Amstel. U kunt hiervoor contact opnemen met Renske Oussoren (telefoon (020) 496 21 21, e-mail renske.oussoren@ouder-amstel.nl).

 

Cookie-instellingen