Nieuws en vlogs

Nieuws van het Cocreatieteam Centrumplan

Gijsbert de Haan, ondernemer en lid van de klankbordgroep Centrumplan, is de volgende vlogger op rij. Hij geeft in zijn vlog aan hoe complex dit proces is, omdat er zoals hij zegt “zoveel mensen en meningen zijn”.

Toch heeft hij er vertrouwen in dat er nu een goed plan uit gaan komen, waar hij een gezellig plein voor zich ziet met een goede mix van een gezellige verblijfsplek en voldoende parkeergelegenheid. Zijn gedachten zijn al bij de uitvoering en hij vraagt zich af hoe de winkels en woningen bereikbaar blijven tijdens de werkzaamheden. Gijsbert nodigt Jaimie van Heije uit voor de volgende vlog.

Bekijk hier de vlog van Gijsbert de Haan. 

 

Volg en vlog mee

Graag willen we weten hoe u over deze dilemma’s denkt. We nemen u daar op allerlei manieren, bijvoorbeeld met vlogs en referentiebeelden, mee in het puzzelen. Misschien heeft u wel een ontbrekend puzzelstukje, of ziet u opeens dat de puzzel anders gelegd kan worden, of wilt u specifieke kennis met ons delen. Dat kan natuurlijk ook met uw eigen vlog. Heeft u een vlog gemaakt stuur deze naar Centrumplan@Ouder-Amstel.nl, dan zorgen wij dat de vlog gedeeld wordt via deze website.

 

Andere vlogs

Rineke Korrel    gepubliceerd op 17-06-2020

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen